среда, 29 ноября 2017 г.

Танцівники «Ельдорадо» вибороли два перших місця на конкурсі у Львові

У фестивалі-конкурсі «Зірковий парад-2017», який 24-26 листопада пройшов у Львові, взяв участь колектив зразкового театру танцю «Ельдорадо». На суд журі було представлено дві постановки — ніжний вальс та палке танго. Обидва танці отримали від суддів вищі бали — 10 з 10 і, відповідно, обидві постановки отримали перші місця.

Це при тому, що виступати довелося дразу після прибуття на вокзал: нашим танцюристам дали всього 10 хвилин на підготовку перед виходом на сцену, тож умови можна назвати екстремальними. Проте колективу «Ельдорадо» не звикати до несподіванок, тож всі юні танцюристи були готові.

Окрім визнання коллектив отримав сертифікат на 1000 євро для участі у міжнародному фестивалі в Болгарії (м.Кітен), а також 50% знижки на участь у фестивалях, які організує продюсерський центр Ігоря Нетлюха.


Діти у Львові часу не гаяли — відвідали майстерню шоколаду, майстер-клас з виготовлення пряників, піднялися численними сходинками на міську ратушу, звідки могли роздивитись Львів з висоти пташиного польоту і навіть зустріли справжнього Святого Миколая.
Колектив «Ельдорадо» висловлює подяку управлінню освіти за сприяння участі у фестивалі та постійну підтримку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий